EğlenceManşetler

Google Play Türkiye’de 2018’in en popüler uygulama ve oyunlarını açıkladı

google play store android

Google, Türkiye’deki Android cihaz sahiplerinin 2018’de en çok ilgi gösterdiği uygulama ve oyunların listesini açıkladı. Google Play içindeki genel ve oyun kategorileri baz alınarak hazırlanan listenin oyun kanadında zirvedeki isimler pek şaşırtmazken, genel kategoride birinciliği bir eğitim uygulamasının alması göze çarpıyor.

2018’in en iyi uygulamaları arasında zirvede Language Drops imzalı dil öğrenme uygulaması Drops bulunuyor. Uygulama ile kullanıcılar 31 dili öğrenirken Android cihazlarından destek alabiliyor. Drops’ı fotoğraf ve animasyon düzenleme uygulaması VIMAGE ve boyama uygulaması No.Draw izliyor.

Türkiye’deki Android cihaz sahiplerinin en çok ilgi gösterdiği diğer uygulamalar şu şekilde sıralanıyor: Drum Pads, TikTok, IGTV, Mimo, Home Workout, Sleepo, Ultimate Guitar, Tasty, Canva, Daylio, Pedometer, Facetune, CamToPlan, Unfold, Just a Line, Filmr.

Oyun kategorisinde ise en üst sırada PUBG Mobile‘ın adı yazıyor. PUBG Mobile’ın arkasından Lineage 2 ve Asphalt 9 geliyor.

Google Play Türkiye mağazasında Android cihaz sahiplerinin en çok ilgi gösterdiği diğer oyunlar ise şunlar: Warhammer Age of Sigmar: Realm War, Head Ball 2, Gorogoa, Battlelands Royale, Jurassic World Alive, Hero Hunters, Umiro, Alto’s Odyssey, Reigns: GoT, Cube Escape Paradox, Hexologic, Evoland 2, The Sims Mobile, Orbia: Tap and Relax, Candy Crush Friends Saga, Faraway 3 ve Dream Walker.

İLGİLİ HABERLER