Teknoloji

Google’ın beklenen Pixelbook Go bilgisayarına ait yeni fotoğraflar

google pixelbook go

Google’ın gelecek hafta düzenleyeceği büyük donanım etkinliğinin öncesinde, 9to5Google sitesi şirketin yeni Chromebook’una ait olduğu öne sürülen bir prototipe ulaştı. Bunun gelecek hafta tanıtılacak Pixelbook Go olduğu iddia edildi. Site daha önce de bu cihazın teknik özelliklerini ve diğer detaylarını açıklamıştı.

Beklendiğ üzere, Pixelbook Go’nun 1080p ya da 4K çözünürlüklü 16:9 görüntü oranlı 13.3 inç ekranı, iki adet USB-C portu bulunacak. Intel Core m3, i5 ve i7 işlemci seçenekleri bulunacak. Diğer teknik özelliklerin arasında 16 GB’ye kadar RAM, 256 GB dahili hafıza, 2 megapiksel ön kamera, kulaklık jakı ve daha önce Pixel Slate’de görülen Titan C güvenlik yongası da bulunacak.

Pixelbook Go’nun altında sıra dışı bir yivli doku bulunuyor gibi görünüyor. 9to5Google bunu çamaşır tahtasına benzetiyor. Sitenin eline geçen modelin alt tarafı mercan renginde ve mat yüzeye sahip. Üst tarafı ise Pixel 3’ün “Not Pink” olarak adlandırılan renginden izler taşıyor.

pixelbook go

Bu cihazın bir prototip olduğu anlaşılıyor, Google logosunun yerine yer tutucu yerleştirilmiş. Aynı zamanda klavyenin üstünde de “ProductName”, yani “Ürün Adı” yazısı dikkat çekiyor. Yine de, Google’ın gelecek hafta tanıtacağı bilgisayar hakkında net bir fikir sahibi oluyoruz. 9to5Google’ın ürün galerisine göz atmanızı tavsiye ederiz.

Google’ın Pixel etkinliği gelecek hafta çarşamba günü ABD’nin New York şehrinde gerçekleştirilecek. Pixelbook Go ve Pixel 4’ün aralarında bulunduğu diğer Google ürünleriyle ilgili detayları Teknoblog’da bulacaksınız.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER