Teknoloji

Google orijinal Pixel Watch için Wear OS 4 dağıtımına başladı

google pixel watch

Kısa süre önce tanıtılan Google Pixel Watch 2, kutusundan Wear OS 4 yüklü şekilde çıkıyor. Bu akıllı saatin selefinin de Wear OS 4 ile güncellenmesi fazla zaman almadı. Google, en yeni Wear OS sürümünün orijinal Pixel Watch için dağıtımına başladı. Pixel Watch son olarak Wear OS 3.5 ile güncellenmişti.

Google’ın güncelleme dağıtımlarını kademeli olarak gerçekleştirmesi olağan bir durum. Bu durum, Pixel Watch’un Wear OS 4 güncellemesinde de değişmiyor. Dolayısıyla tüm Pixel Watch sahiplerinin yeni yazılımla buluşmasının haftalar sürebileceğini belirtmek gerekiyor.

Wear OS 4 ile birlikte kullanıcılar yeni bir akıllı telefon aldıklarında saatlerini sıfırlamak zorunda kalmadan bu telefonla eşleştirebiliyor. Buna ek olarak, yeni yedekleme ve yeniden yükleme özelliği de kullanıcıların eski Pixel Watch’larındaki verileri kolayca yedeklemeyi ve yedeklenen verileri tekrar yüklemeyi mümkün kılıyor. Kısacası Wear OS 4 ile hem telefon hem de saat değiştirmek bir sorun olmaktan çıkıyor.

Google Pixel Watch Wear OS 4 ile önemli yeni özellikler kazanacak

Yeni Google Takvim uygulaması, daha güvenilir bir TalkBack deneyimi sunan yeni yazıdan konuşmaya motoru, daha fazla bilgiyi görmeyi mümkün kılan geliştirilmiş bildirimler ve Güvenlik Kontrolü, Acil Durum Paylaşımı, Acil Durum Bilgisi gibi özellikler de Wear OS 4 güncellemesiyle orijinal Google Pixel Watch’a eklenecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER