Teknoloji

Google Pixel 6A ismi boyama kitabında görüldü

google pixel 6a

Google, bir süredir konuşulan Pixel 6A ismini ilk kez hazırladığı bir boyama kitabında geçirdi. Droid-Life sitesinin haberine göre, söz konusu boyama kitabı Nest Audio akıllı hoparlör satın alan Pixel Superfans grubunun üyelerine gönderildi. Söz konusu grup, geçtiğimiz yıl Pixel hayranlarına “VIP deneyimi yaşatmak” amacıyla kurulmuştu.

Droid-Life sitesi tarafından paylaşılan boyama kitabına ait fotoğraflarda, Google’ın farklı türlerdeki cihazlarının siyah-beyaz çizimleri görülüyor. İçindekiler bölümünde ise Google’ın şimdiye kadar hiç bahsetmediği Pixel 6A’nın adı geçiyor. Ancak Pixel 6A’nın olduğu söylenen altıncı ve yedinci sayfalarda cihazı görmek mümkün olmuyor.

Google daha önce de duyurmadığı bir telefonun adını tuhaf bir yerde geçirmişti. Örneğin, Pixel 5A’nın ismi ilk olarak Google’ın Ar-Ge blogundaki bir yazıda yer alan fotoğrafın üst verisinde görülmüştü.

google pixel 6aGoogle’ın telefonlarının duyurusu konusundaki yaklaşımının da sıra dışı olduğu söylenebilir. Şirket resmi tanıtımdan aylar önce telefonlarının görsellerini Twitter’dan paylaşabiliyor veya detayları sosyal medya aracılığıyla doğrulayabiliyor.

Google Pixel 6A isminin geçmesinin sadece bir baskı hatası olması da ihtimaller arasında yer alıyor. Ancak telefonla ilgili haber ve sızıntıların artması, cihazın resmi duyurusunun da yaklaştığını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER