Teknoloji

Google Nest Cam serisini yeni ürünlerle genişletiyor

google nest cam

Google Nest Cam ailesini yeni ürünlerle genişletmeye devam ediyor. Şirket kısa bir süre önce internete sızan yeni ev güvenliği cihazlarını resmen gözler önüne çıkardı.

Yeni ürünler arasında göze ilk olarak kameralı Nest Doorbell kapı zili ve pille çalışan Nest Cam çarpıyor. Tıpkı kapı zili gibi, yeni pilli güvenlik kamerası da kolaylıkla kuruluyor. Güç kaynağına ihtiyaç duyulmaması, bağlantı sürecini de kolaylaştırıyor.

Kablolu Nest Cam ve projektörlü Nest Cam Floodlight da tanıtılan ürünler arasında yer alıyor. Projektörlü kamera, standart özelliklerinin yanı sıra hareket algıladığında ortamı otomatik olarak aydınlatıyor.

Yeni ürünlerin hepsinin bağlantısı Google Home uygulaması aracılığıyla sağlanacak. Kameraları çalıştırmak için Wi-Fi bağlantılarını aktif hâle getirmek yeterli olacak. Nest Hub’a bağlanan kameraların görüntüleri büyük ekranda izlenebilecek.

google nest camYeni Google Nest Cam ve Doorbell ABD’de 180 dolar karşılığında satılacak. Bu iki ürün 18 ülkede şimdiden ön siparişe çıkmış durumda. Ürünlerin satışı ise 24 Ağustos’ta başlayacak. Kablolu Nest Cam için 100 dolar, Nest Cam Floodlight içinse 250 dolar ödemek gerekecek. Söz konusu iki ürün daha sonra piyasaya çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER