Teknoloji

Google Inbox tüm gelen kutularını tek bir yerde birleştiriyor

google inbox

google inboxGoogle Inbox Android’de tüm posta kutularını görüntüleme özelliğini kazandı. Böylelikle farklı e-posta kutuları arasında gidip gelmeden, birden fazla e-posta hesabınıza gelen tüm iletileri tek bir yerde görme şansına erişeceksiniz.

Yenilik sayesinde kullanıcılar her bir e-posta kutusunu kontrol etmek için gerekli olan tıklatmalardan kurtulacak ve zaman kazanacak. Aynı zamanda daha az kullanılan e-posta adreslerine gelen önemli iletiler de gözden kaçmamış olacak.

Gmail’in Android uygulamasında tüm gelen e-posta kutuları özelliği 2015’ten beri bulunuyordu. Ancak iOS’e daha yakın zamanda gelmişti. Birleştirilmiş e-posta kutusu görünümü henüz Google Inbox iOS versiyonunda bulunmuyor.

Ne yazık ki, yeni görünüm pek de düzenli görünmüyor. Farklı e-posta adreslerini kullanmanın temel amacı iş ve özel hayatla ilgili olarak yapılan yazışmaları ayırmak, ayrıca gereksiz e-posta iletileriyle pek karşılaşmamaktır. Ancak şu an için Tüm gelen e-posta kutuları özelliğinde filtreleme veya düzenleme araçlarının eksikliği hissediliyor. Yine de, yakın zamanda gelecek güncellemelerle Google bu tarafta da iyileştirmelere gidecektir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER