Teknoloji

Euro 2016’yı Google arama motoruyla hızlıca takip edin

euro 2016 fikstür
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

googleEuro 2016 dün akşam oynanan Fransa-Romanya açılış maçıyla başladı. Yarın öğleden sonra saat 16:00’da da Türkiye-Hırvatistan maçı oynanacak. Bu sefer turnuvada Türkiye de yer aldığı için ülkemizde de heyecan ve ilgi daha fazla.

Euro 2016’yı takip etmek için birçok farklı yol bulunuyor. Google ise belki bunların içinde en pratik takip imkanını sunuyor. Google arama motoruna girip “euro 2016” veya “avrupa futbol şampiyonası” gibi, turnuvayla ilgili anahtar terimlerle arama yaptığınız takdirde karşınıza arama sonuç sayfasının en üst bölümünde Euro 2016 fikstür tablosu bulunuyor. Bu tabloda mevcut grup dağılımları, oynanacak maçların yayın tarihleri, maç sonuçları, oynanan maçların TRT YouTube kanalında yayınlanan özet görüntüleri ve henüz oynanmamış maçların tanıtımı niteliğindeki videolarına kısayollar yer alıyor. Bu sayede turnuvayı pratik şekilde takip etmek mümkün oluyor.

Google üzerinden takımlar hakkında bilgi sahibi olun

Bu arada Euro 2016 katılımcısı takımlarla ilgili arama yaptığınız takdirde de söz konusu ülke milli takımlarına ait detaylı bilgileri de arama sonuç sayfalarında bulabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER