Eğlence

GeForce Now Türkiye abonelik ücretlerine zam

nvidia geforce now türkiye
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

GeForce Now Türkiye abonelik fiyatlarına 2023 başlamadan bir kez daha zam geldi. Türkiye’de Turkcell’in GAME+ platformu üzerinden hizmet veren GeForce Now sayesinde oyuncular, cihazlarından bağımsız şekilde sahibi oldukları oyunları Türkiye’deki sunucular üzerinden 60 fps’de ve 1080p çözünürlükle oynayabiliyor.

Yeni dönemde Premium paketin aylık abonelik ücreti 140 TL oldu. 3 aylık Premium paketin fiyatı ise 300 TL’ye çıktı. “Avantajlı” olarak lanse edilen 6 aylık paketin fiyatı ise 520 TL’ye yükseldi. En avantajlı seçenek niteliğindeki 11+1 aylık paketin fiyatı ise 960 TL’ye yükseldi.

GeForce Now’ın Premium paketleriyle oyunculara öncelikli erişim imkanı sunuluyor. RTX desteği, 6 saatlik oturum süresi ve sınırsız oturum sayısı da Premium paketin getirdikleri arasında yer alıyor.

GeForce Now Basic paketiyle ücret ödemeden de deneyimlenebiliyor. Ancak bu paketin kapsamı oldukça sınırlı. Öncelikli erişim imkanından yararlanamayan Basic paket kullanıcılarının oyun oturumları 30 dakikayla sınırlandırılıyor. Buna ek olarak, kapasite sınırlandırılması nedeniyle oyuncuların yoğun saatlerde sıra beklemesi gerekebiliyor.

GeForce Now Türkiye hizmetiyle ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER