Teknoloji

Garmin Legacy serisine Star Wars dokunuşu

garmin legacy saga

Garmin geçtiğimiz ayın başlarında Legacy Hero serisiyle Marvel hayranlarına özel akıllı saat seçenekleri sunmuştu. Şirket benzer bir hamleyi de popüler kültürün önemli parçalarından biri olan Star Wars için yaptı. Garmin Legacy Saga serisiyle Star Wars hayranlarının karşısına iki özel akıllı saat çıkarıyor.

Garmin’in Legacy Saga serisinde sunduğu akıllı saatler Darth Vader ve Rey adını taşıyor. Darth Vader versiyonunda TIE Advanced X1’in kokpitini hatırlatan unsurlar göze çarpıyor. Siyah bir deri kayışı bulunan saatteki kırmızı “Sith” dikişleri de ayrıca dikkat çekiyor. Darth Vader’ın meşhur “Galaksiyi yönet” sözü de saatin kasasının arkasına işlenmiş.

45 mm. kadrana sahip cihaz, akıllı saat modunda kullanıcılarına sekiz güne varan bir pil ömrü vadediyor.

Rey adını taşıyan diğer modelde ise Jedi sembolünün bulunduğu gümüş çerçeve dikkat çekiyor. Saatin arkasında ise Rey’in “Hiçbir şey imkansız değildir” sözleri yazıyor. 40 mm. kadranı bulunan Rey, akıllı saat modunda yedi güne kadar pil ömrü vadediyor.

Garmin Legacy Saga saatlerinin fiyatları ne kadar?

Her iki modelde de ek sensörlerin yanı sıra GPS desteği mevcut. Garmin Connect uygulaması üzerinden her iki modelde de arayüz ve avatar değişikliği gerçekleştirilebiliyor. 7/24 sağlık takibi, ekran üstü egzersizler, akıllı bildirimler ve müzik oynatma gibi özellikler de kullanıcılara sunuyor.

Garmin Legacy Saga serisinin her iki üyesi de yurt dışında 399.99 dolar karşılığında satışa sunuldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER