Teknoloji

Garmin Forerunner 645 Music ile telefon olmadan müzik dinlenebilecek

Garmin akıllı saat portföyünün en yeni üyesini CES 2018’de tanıttı. Forerunner 645 Music adını taşıyan akıllı saat, kullanıcılarına telefonları olmadan müzik dinleyebilme imkânı sunmasıyla şirketin portföyündeki diğer akıllı saatlerden farklı bir yerde duruyor. Garmin Forerunner 645 Music, GPS ve Garmin Pay desteği gibi özellikleri de bünyesinde barındırıyor.

Forerunner 645 Music’in yerleşik depolama alanına yaklaşık 500 şarkı kaydedilebiliyor. Bu şarkılar bir Bluetooth kulaklık aracılığıyla akıllı telefona ihtiyaç olmadan dinlenebiliyor. Deezer Premium aboneleri ise çalma listelerini çevrimdışı erişim için Forerunner 645 Music’e indirebiliyor. Spotify, Tidal ve Apple Music gibi servislerin Forerunner 645 Music tarafından desteklenip desteklenmediği konusunda ise Garmin’den şimdilik somut bir açıklama gelmiş değil.

Forerunner 645 Music, Garmin’in mobil ödeme platformu Garmin Pay’i de destekliyor. Bu destek, servisin kullanımda olduğu ülkelerdeki kullanıcıları koşuya çıkarken cüzdan taşıma zahmetinden kurtarıyor.

garmin forerunner 645 musicForerunner 645 Music’te ekranın etrafını metal bir çerçeve kaplıyor. Daima açık olan ekranda kullanıcıların koşu istatistikleri sürekli olarak görüntülenebiliyor. Saat ile koşunun yanı sıra bisiklet ve yüzme aktiviteleri de takip edilebiliyor. Garmin tek şarjla yedi günlük bir kullanım süresi vadetse de, GPS modunda bu süre 5 saate düşüyor.

Garmin Forerunner 645 Music 399.99 pound karşılığında satılacak

Garmin Forerunner 645 Music, İngiltere’de 399.99 pound karşılığında satılacak. Saatin müzik desteği bulunmayan versiyonunun fiyat etiketinde ise 349.99 pound yazacak.

İLGİLİ HABERLER