Eğlence

Game of Thrones’un yedinci sezonunun ilk fragmanı yayınlandı – Video

Game of Thrones dizisinin yedinci sezonunun ilk fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda çoğunlukla tahtlar ve göz bebekleri görünüyor.
game of thrones

Game of Thrones dizisinin yedinci sezonunun ilk fragmanı yayınlandı. Yeni fragmanda çoğunlukla tahtlar ve göz bebekleri görünüyor.

“Sit Down” adlı bir şarkının yavaşlatılmış versiyonunun eşlik ettiği 90 saniyelik fragmanda Daenerys Targaryen, Jon Snow ve Cersei Lannister’ın her birinin tahtlara oturuşu gösteriliyor. Jon Snow’un tahtı Winterfell’de gibi görünüyor. Cersei Lannister’ın tahtı ise Demir Taht, Daenerys Targaryen ise buv sezon Westeros’a vardığında kendisini Dragonstone’da bekleyen tahta otururken görülüyor. Görünüşe göre, bu taht dalgaların karaya attığı odun parçalarında yapılmış, bu da O’nun Yara Greyjoy ile kurduğu yeni ortaklıkla ilişkili olmalı.

Fragmanın kapanışında Cersei Lannister’ın verdiği derin nefes ve bunun soğuk havaya bağlı olarak oluşturduğu duman görünüyor. Daha sonra ise buradan Ak Gezen’in göz bebeğine doğru bir geçiş yapılıyor. Anladığınız üzere, beklenen “Kış” en sonunda geliyor.

Game of Thrones yedinci sezon 16 Temmuz tarihinde başlayacak. Yeni bölümlerin daha önce olduğu gibi ABD’de gösterildikten hemen sonra Türkiye’de de yayınlanması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER