Eğlence

Game of Thrones’un yeni bölümü internete sızdı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

game of thrones 7. sezonBir kez daha, bir Game of Thrones bölümü orijinal yayın tarihinden önce internete sızdı. Game of Thrones 7. sezon 4. bölümü bir Google Drive bağlantısı aracılığıyla internette dolaşmaya başladı. Söz konusu bağlantıdaki dosyanın dizinin son bölümünü barındırdığı doğrulandı.

Sızıntının kaynağı henüz bilinmiyor. Ancak dizinin yayıncısı HBO’nun siber saldırıya uğradığı ve Ballers, Room 104 ve Insecure gibi dizilerin bölümlerin korsanların eline geçtiğine dair haberler, kısa süre önce gündeme gelmişti.

Game of Thrones için “HBO’nun en kıymetli mücevheri” şeklinde bir tanımlama kullanmak yanlış olmayacaktır. Dolayısıyla diziye dair sızıntılar kanalı hem maddi açıdan hem de prestij açısından etkiliyor. Ancak bunun HBO için yeni bir durum olduğunu söylemek mümkün değil. Dizinin 2015’te yayınlanan beşinci sezonunun ilk dört bölümü de sezon başlamadan önce internete sızmıştı.

Game of Thrones 7.sezon bölümleriyle sona yaklaşıyor

Dünyanın en popüler dizisi Game of Thrones, yavaş yavaş sona yaklaşıyor. 7. sezonun tamamlanmasının ardından dizinin önünde sadece bir sezon kalacak. Bu yoğun ilgi, Game of Thrones’un neden siber saldırganların hedefi olduğunun anlaşılmasını sağlıyor.

İLGİLİ HABERLER