Teknoloji

Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 için yeni fiyat iddiası

samsung galaxy z fold 3

Samsung’un katlanabilir ekranlı telefonu Galaxy Z Fold 2, ABD’de 2000 dolar karşılığında satışa sunulmuştu. Daha sonrasında ise fiyatta biraz daha indirim yapılmıştı. Görünen o ki, Galaxy Z Fold 3, daha da uygun bir fiyatla satışa sunulacak.

İddialara göre, Z Fold 3 ABD’de 1600 dolarlık fiyat etiketiyle piyasaya çıkacak. Telefon Avrupa’da ise 1600 avro karşılığında satılacak. Bu fiyatlar da yüksek olsa da, katlanabilir telefonların ucuzlayacağını göstermesi açısından önem taşıyor.

Z Fold 2 Almanya’da hâlihazırda 1535 avro karşılığında satılıyor. Telefonun ABD fiyatı ise 1200 dolar. Z Fold 3’ün tanıtımının ardından bu fiyatların da aşağıya çekilmesi muhtemel görünüyor.

Samsung’un bir diğer katlanabilir ekranlı telefonu olan Galaxy Z Flip 3’ün de (veya Z Flip 2) selefine kıyasla daha uygun bir fiyat karşılığında satılması bekleniyor. Z Flip’in 5G versiyonu 1450 dolar, 4G versiyonu ise 1380 dolar karşılığında piyasaya çıkmıştı. Z Flip 3’ün de 1000 ila 1200 dolar arası bir fiyatla satışa sunulacağı söyleniyor.

Samsung’un telefonlarda yapacağı iyileştirmeleri de düşününce bu fiyat değişiklikleri doğal görünüyor. Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 3 tanıtımının temmuz ayında yapılması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER