Teknoloji

Galaxy Z Fold 3 ve Z Flip 2’nin tanıtım tarihi için yeni iddia

galaxy z fold 2 3 tab

Samsung, Galaxy S21 serisini normal takviminden bir ay önce tanıtmıştı. Görünen o ki, şirket katlanabilir ekranlı telefonlarını da geçtiğimiz yılkinden daha erken bir tarihte gözler önüne çıkaracak. Güney Koreli The Elec sitesinin haberine göre, hem Galaxy Z Fold 3 hem de Galaxy Z Flip 2 önümüzdeki temmuz ayında resmiyet kazanacak.

Söz konusu haberde iki telefonla ilgili başka detaylar da yer alıyor. İddiaya göre, Samsung katlanabilir ekranlı telefonlarında LPTO ekranlı paneller kullanacak. Telefonların ön kamerası ekran içine yerleştirilecek. Bu ekranlar, S Pen’i de destekleyecek.

İddialara göre, Z Fold 3’e ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4380 mAh kapasiteli çift hücreli pil verecek. Mevcut Z Fold 2’de 4500 mAh kapasiteli pil bulunuyor.

Pil kapasitesinin küçülmesi, telefonun daha ince ve hafif bir kasaya sahip olacağının işaretçisi olarak yorumlanıyor. Galaxy Z Fold 3 için bir iddia da ekranın büyüklüğüyle ilgili. İddiaya göre, telefonun ana ekranı 7.55 inç büyüklüğünde olacak. Z Fold 2 ise 7.6 inç bir ekrana sahip.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER