Teknoloji

Galaxy Z Fold 3 için yeni görseller ortaya çıktı

galaxy z fold 3
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy Z Fold 3 için “saklanamamış bir sır” ifadesini kullanmak yanlış olmayacaktır. Katlanabilir ekranlı akıllı telefonla ilgili sızıntılara düzenli şekilde yenileri eklenmeye devam ediyor.

Akıllı telefonla ilgili henüz kesinliğe konuşmayan noktalardan birisi, cihazın iç ekranının üzerindeki kameranın konumu. Daha önce çıkan sızıntılarda Z Fold 2’de ön kameranın ekran üzerindeki deliğe yerleştirileceği belirtilse de, son zamanlarda kameranın doğrudan ekranın içine yerleştirilmesi ihtimali biraz daha kuvvetlenmiş durumda. Ice Universe tarafından paylaşılan son görseller de ekran içi ön kamerayı doğruluyor.

Ice Universe daha önceki paylaşımlarında da Galaxy Z Fold 3’ün ekran içi ön kamerayla geleceğini iddia etmişti. Tecrübeli duyumcu, ikinci nesil ekran içi kamera teknolojilerinin yılın ikinci yarısında kullanılmaya başlayacağını ve Samsung’un çözümünün kamera sensörünün daha fazla ışık almasını sağlayacağını belirtmişti.

Samsung Galaxy Z Fold 3, 11 Ağustos’ta resmiyet kazanacak. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 888 işlemcinin bulunması ve bu işlemciye 12 GB RAM’in eşlik etmesi bekleniyor. 7.55 inç iç ve 6.23 inç dış ekranla gelecek olan S Pen destekli telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4400 mAh kapasiteli pil sağlayacak.

İLGİLİ HABERLER