Teknoloji

Galaxy Z Fold 3 için 512 GB depolama seçeneği sunulabilir

galaxy z fold 3

Şimdiye kadar Samsung’un Galaxy Z Fold 3 için 512 GB depolama alanı seçeneği sunacağına dair somut bir işaret yoktu. Ancak pek çok kaynakta telefonun 12 GB RAM ve 512 GB depolama alanına sahip bir versiyonunun çıkacağı iddia edilmişti.

512 GB kapasiteli Galaxy Z Fold 3’ün varlığına dair somut işaret de sonunda ortaya çıktı. Söz konusu işaret, bu modelin kapsama alanının sınırlı olmayacağını da gösteriyor. Z Fold 2 için 512 GB seçeneği sadece Çin, Hong Kong ve Tayvan’da sunulmuştu.

Sızan bir görsel, 512 GB Z Fold 3’ün Samsung’un ana vatanı Güney Kore’de de satılacağını gösteriyor. Katlanabilir ekranlı telefon Note 20’nin de takipçisi niteliğinde olacağı için 512 GB seçeneğinin kapsama alanının geniş tutulması muhtemel görünüyor. Z Fold 3’te SD kart yuvasının olmasının beklenmediğini belirtmekte de fayda var.

Galaxy Z Fold 3’te ön kameranın da ekranın içine yerleştirilmesi bekleniyor. S Pen desteği de telefonun ekran özellikleri arasında yer alıyor. Snapdragon 888 işlemci taşıyacağı söylenen telefonun tasarım bakımından selefinden uzaklaşmayacağı söyleniyor.

Galaxy Z Fold 3 çok büyük ihtimalle ağustos ayında resmiyet kazanacak. Tanıtım etkinliği için 3 ve 27 Ağustos olmak üzere iki tarih konuşulsa da, henüz Samsung’dan net bir açıklama gelmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER