Teknoloji

Galaxy Z Flip 3 için özel tasarım kot pantolon

Samsung katlanabilir ekranlı Galaxy Z Flip 3 için farklı sektörlerden markalarla iş birliği yapmaya devam ediyor. Güney Koreli şirket, kot pantolon üreticisi Dr Denim ile Z Flip 3’ü taşımak için özel cebi bulunan bir kot pantolon hazırladı. Pantolondaki diğer ceplerin dikilmiş veya tamamen çıkarılmış olması da ayrıca dikkat çekiyor.

Samsung’un basın açıklamasında, “Büyük ceplere kimin ihtiyacı var?” sorusu soruluyor. Şirket diğer ceplerin “çok fazla yer kapladıkları”, “tarz görünmedikleri” ve “Z Flip 3 için fazla büyük oldukları” gerekçesiyle kaldırıldığı belirtildi.

Samsung’un bu fikrine tamamen katılmak pek mümkün değil. Ancak Z Flip 3 için pantolona özel bir cep yerleştirmek çok mantıksız görünmüyor.

galaxy z flip 3Bu özel kot pantolon, Avustralya’da 1499 Avustralya doları (10671 TL) karşılığında satışa sunuldu. Pantolonu satın alanlar, 128 GB kapasiteli Galaxy Z Flip 3’e de ücret ödemeden sahip olabilecek. Galaxy Z Flip 3 için krem, siyah, yeşil ve lavanta olmak üzere dört renk seçeneği mevcut.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER