Teknoloji

Galaxy Z Flip 3 için kablosuz şarj desteği sinyali

samsung galaxy z flip 3

Samsung’un ağustos ayında tanıtılması beklenen katlanabilir ekranlı telefonlarından birisi de Galaxy Z Flip 3. Sızıntılarda Z Fold 3’ün gölgesinde kalan Z Flip 3’le ilgili önemli bir detay ortaya çıktı. Samsung’un yeni katlanabilir telefonu, kablosuz olarak da şarj edilebilecek.

Söz konusu bilginin kaynağı, ABD Federal İletişim Komisyonu’na (FCC) sunulan bir belge. Belgede telefonun 9W kablosuz şarj desteğine sahip olduğu görülüyor. Buna ek olarak, telefonun 5G desteğine sahip olacağı da belgelerle doğrulanıyor. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 888 işlemcinin olması bekleniyor.

Orijinal Z Flip ve Z Flip 5G arasında somut bir fark söz konusu değildi. Ancak bu durumun Z Flip 3 ile birlikte değişmesi umuluyor. Ancak köklü bir değişim konusunda henüz somut bir detay görülmüş değil. Akıllı telefonda üçlü arka kamera sistemi, büyük pil ve 120 Hz ekran gibi özelliklerin bulunması öngörülüyor.

Galaxy Z Flip 3 ve Z Fold 3 hakkında önümüzdeki dönemde yeni detayların ortaya çıkması bekleniyor. Katlanabilir ekranlı telefonların tanıtım tarihinin temmuz ayında açıklanması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER