Teknoloji

Yeni Galaxy Z Flip daha hızlı bir ekranla gelebilir

galaxy z flip 3

Samsung’un ürün portföyünde hâlihazırda istiridye kabuğu tasarımına sahip iki katlanabilir telefon bulunuyor. Galaxy Z Flip ve Z Flip 5G adını taşıyan bu iki telefona önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde üçüncü bir cihazın katılacağı söyleniyor. Galaxy Z Flip 3 adıyla anılan bu telefona dair iddialara yenileri ekleniyor.

Ünlü duyumcu Ice Universe tarafından yapılan paylaşıma göre, Z Flip 3’te 120Hz yenileme hızına sahip bir AMOLED ekran bulunacak. Samsung’un mevcut telefonları Galaxy Note 20 Ultra ve Z Fold 2’de de AMOLED ekran mevcut. Bu ekranı daha dar bir çerçevenin saracağı da paylaşılan bilgiler arasında yer alıyor.

Ice Universe’ün paylaşımına göre, Samsung’un yeni katlanabilir telefonu selefine kıyasla daha uygun bir fiyatla satılacak. Şirketin bu telefonda stereo hoparlör gibi yeni özelliklere yer vereceği de söylentiler arasında bulunuyor.

İddialara göre, Galaxy Z Flip 3 S21 serisiyle birlikte tanıtılmayacak. Samsung’un yeni katlanabilir telefonunun tanıtımı için mart veya nisan ayını bekleyeceği söyleniyor. Şirketin Galaxy Z Flip Lite isimli bir telefon hazırladığı da konuşulsa da, henüz bu konuda somut bir işaret gelmiş değil.

İLGİLİ HABERLER