Teknoloji

Galaxy Watch Active 2 tanıtım öncesi yüksek çözünürlüklü fotoğrafları ile görüldü

Yarın tanıtılması beklenen Samsung Galaxy Watch Active 2 ile ilgili olarak son bir ayda epey fazla miktarda sızıntı görüyorduk. Bugün ise bu akıllı saatin iki farklı boyutuna ait olan yüksek kaliteli fotoğraflar ortaya çıktı. Hem renk seçenekleri hem de farklı kayışlar eşliğinde akıllı saati detaylarıyla görmek mümkün oluyor.

Twitter’daki popüler kaynaklardan Evan Blass‘ın paylaştığı fotoğraflar, giyilebilir ürüne yakın ve detaylı bir bakış atmamızı sağlıyor. Her bir boyut için üç farklı kasa rengini görüyoruz. Aynı zamanda sadece küçük boyutlu (40mm) model deri kayışla birlikte görüntüleniyor. 44mm boyutlu model ise silikon kayışlarla görüntülenirken, deri kayışlı fotoğrafı şu an için bulunmuyor.

Sadece bu fotoğraflardan çıkıp sadece küçük boyutlu model için deri kayış seçeneğinin olacağını söylemek doğru olmaz. Belki, Blass’ın eline o fotoğraflar gelmemiştir. Çte yandan Samsung’un hem kendi üretimi hem de üçüncü taraf tedarikçilerin elinden çıkan birçok kayış olacak.

Galaxy Watch Active 2’nin 5 Ağustos Pazartesi günü duyurulması bekleniyor. Duyuru özel bir etkinlikle olmayacak, Samsung bir basın bülteniyle yetinecektir. Ancak 7 Ağustos’taki Samsung Galaxy Note 10 etkinliğinde bu ürün de görücüye çıkacaktır.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER