Teknoloji

Galaxy Tab S8 Ultra Samsung’un destek sayfasında görüldü

galaxy tab s8 ultra
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung Galaxy Tab S8 Ultra hakkındaki sızıntı ve söylentiler çok uzun süredir etrafta dolaşıyor. Son zamanlarda bunlara hızla yenileri ekleniyor. Yeni tablet şimdi de Samsung’un ABD internet sitesinde yer alan bir destek sayfasında görüldü.

Sayfada yer alan görselde Samsung’un çentikli tableti, yine Samsung markalı bir akıllı telefonun yanında kendisini gösteriyor. Güney Koreli şirketin fotoğraf için yazdığı açıklamaya göre, fotoğraftaki cihazlar “S21 Ultra ve Tab S8 Ultra olmayan bir cihaz”.

Destek sayfasında işlenen ana konu ise Bixby’nin sesli uyandırma özelliğinin birden fazla cihazda kurulabilmesi.

galaxy tab s8 ultraSamsung’un açıklamasına rağmen, fotoğrafta görülen cihazın Tab S8 Ultra olduğunu anlamak çok zor değil. Yeni tabletin, 8 Şubat’ta gerçekleştirilecek etkinlikte Galaxy S22 serisiyle birlikte tanıtılması bekleniyor.

Galaxy Tab S8 Ultra, 14.6 inç büyüklüğünde 120 Hz AMOLED ekranla gelecek. Bu ekranın üzerinde bir çentik bulunacak. Tabletin ülkemizde satılacak versiyonunun kalbinde Exynos 2200 işlemcinin olmasına da kesin gözüyle bakılıyor. 12000 mAh kapasiteli pil ve 45W şarj desteği de tabletin özellikleri arasında sayılıyor.

İLGİLİ HABERLER