Teknoloji

Galaxy Tab 4 teknik özellikleri giriş seviyesi tableti işaret ediyor

galaxy tab 4 advanced

galaxy tab 4 advancedSamsung’dan yeni sızıntılar gelmeye devam ediyor. Samsung Galaxy Tab 4 Advanced adlı yeni bir modele ait olduğu iddia edilen teknik özellikler, Samsung’un yeni tabletinin fazla değişikliğe uğramadan geleceğini gösteriyor.

Sızıntılara göre Galaxy Tab 4 Advanced modelinde 10.1 inç, 1280 x 800 piksel çözünürlüklü ekran, 2 GB RAM, 128 GB’ye kadar kapasiteye sahip kartları destekleyen microSD kart yuvası, 5 megapiksel arka kamera, 1.3 megapiksel ön kamera, Android 6.0, 6800 mAh kapasiteli pil gibi başlıca teknik özellikler bulunacak.

galaxy tab 4 advancedAslında bu özellikler Samsung, Galaxy Tab 4’ü iki yıl önce çıkardığı zaman da hemen hemen aynı şekilde vardı ve o zamanlar tablet orta segment olarak nitelendiriliyordu. Şimdi 2016 yılındayız ve bu özellikler giriş segmentteki bir ürünün ait olacağı türden sınıfına giriyor. Galaxy Tab 4 Advanced’in ne zaman ve hangi fiyattan çıkacağı bilinmiyor, ancak teknik özelliklere bakacak olursak, iki yıl önce çıkan Galaxy Tab 4’ün sahip olduğu fiyatın üstünse olmayacağını tahmin ediyoruz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER