Teknoloji

Galaxy S8 ve S8+ Consumer Reports listesinde zirveye yerleşti

samsung galaxy s8 + inceleme
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

galaxy s8Samsung’un yeni amiral gemisi telefonları Galaxy S8 ve S8+, geçtiğimiz nisan ayında satışa sunulmuştu. Kısa sürede büyük ilgiyle karşılanan akıllı telefonlar, popüler test platformu Consumer Reports’un listesinde de zirveye yerleştirdi.

Consumer Reports, Samsung’un yeni telefonlarını zirveye taşıyan unsurlar arasında ilk olarak şık tasarımı, etkileyici pil ömrünü, canlı ekranları ve “etkileyici” kameralarını saydı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S8+ İncelemesi

Consumer Reports, S8 ve S8+’ın en dayanıklı üst segment telefonlar arasında olduğunun da altını çizdi. Telefonların geçtiğimiz yıl S7 Active’in başarısız olduğu su tankı testini geçmesi de dikkat çeken noktalar arasında bulunuyor. Tamamı camla kaplı, çerçevesiz ekrana sahip üst segment bir telefonun böyle bir başarı sergilemiş olması da ayrıca göze çarpıyor.

Consumer Reports Samsung’un yeni amiral gemilerini övse de; parmak izi tarayıcısının konumunun tuhaflığına da dikkat çekiyor. Parmak izi tarayıcısının konumu konusundaki şikayetler daha önce başka platformlar tarafından da dile getirilmişti.

Samsung Galaxy S8 ve S8+ zirveyi Galaxy S7 edge’den aldı

S8 ve S8+, Consumer Reports’un listesinde zirveyi Galaxy S7 edge’den devraldı. S7 edge listede üçüncü sıraya gerilerken, ilk beşi LG G6 ve iPhone 7 Plus tamamladı.

İLGİLİ HABERLER