Manşetler

Samsung Galaxy S7 ve S7 edge Türkiye fiyatı hakkında yeni ipuçları

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

galaxy s7

Samsung’un MWC 2016’da tanıttığı S7 ve S7 edge akıllı telefonlar için 9 Mart tarihinde İstanbul’da özel bir etkinlik düzenlenecek. Bu etkinlikte telefonun Türkiye’de piyasaya çıkışı ve fiyatı konusunda detaylı bilgilerin verilmesi bekleniyor. Ancak bunun öncesinde Galaxy S7 ve S7 edge Türkiye fiyatı ile ilgili tahminler ortaya çıkmaya başladı.

Ortalıkta dolaşan bilgilere göre, Samsung Galaxy S7’nin Türkiye satış fiyatı 2699 TL olacak. S7 edge için de 3299 TL’lik bir fiyat tahmini yapılıyor. Bu fiyatlar muhtemelen 32 GB kapasiteli modeller için geçerli olacak. Geçen yıla baktığımızda Samsung Galaxy S6’nın 2499 TL, Galaxy S6 edge’in ise 2999 TL’lik fiyat etiketleriyle satışa sunulduğunu görüyoruz. Ancak geçen yıla göre değişen ekonomik şartlarla birlikte Samsung Türkiye de yeni amiral gemilerinin piyasaya girişlerinde yukarı yönlü ayarlamalar yapacak gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Samsung Galaxy S7 ve S7 edge Ön İnceleme

Galaxy S7 ve S7 edge tüm operatörler tarafından satılacak

Türkiye’deki Samsung S7 ve S7 edge modellerinde Snapdragon 820 değil, Samsung üretimi olan Exynos 8890 Octa işlemcinin bulunması bekleniyor. Bunun yanı sıra Turkcell, Türk Telekom ve Vodafone, yani üç mobil operatör de Samsung’un 2016 model Android telefonlarını çeşitli kampanyalarla, aylık ödeme bazlı tekliflerle satacaklarını açıklamışlardı.

İLGİLİ HABERLER