Fırsatlar

Galaxy S24 ve diğer Samsung telefonlarında Amazon fırsatları

galaxy s24

Galaxy S24 ve diğer Samsung telefonlarında, Amazon.com.tr’nin “Bahar Fırsatları” kapsamında özel fiyatlar var. Kampanya dahilindeki ürünlere baktığımızda; giriş, orta ve üst sınıf telefonlar içinde çeşitli seçeneklerin bulunduğunu görüyoruz. Bunlardan bir tanesi de Samsung Galaxy S24 oluyor.

Galaxy S24’ün 8 GB RAM ve 128 GB dahili hafızalı versiyonu, Samsung’un kendi online mağazasında 42.999 TL’ye satılıyor. Amazon.com.tr ise aynı ürünü 37.999 TL’ye sunuyor. Üstelik yüzde 2 oranında bir indirimle, telefonu 37.399 TL’den satın alma imkanınız bulunuyor.

Samsung Galaxy S24 özellikleri

Galaxy S24’ün gelişmiş yapay zeka yetenekleri sayesinde, kullanıcılar aramalarda daha isabetli sonuçlar alabiliyor, telefon aramalarında gerçek zamanlı çeviri yapabiliyor, ses kayıtlarını anında metne dönüştürebiliyor ve fotoğraflarını zahmetsizce düzenleyebiliyor. Bu özellikler, kullanıcılara günlük işlemlerini daha efektif bir şekilde gerçekleştirme fırsatı sunuyor.

Tasarım açısından Galaxy S24 serisi, dayanıklılıkta yeni bir standardı belirliyor. Kullanılan yeni ve geliştirilmiş Armor Aluminum malzemesi, paslanmaz çelikten daha hafif olmasına rağmen, cihazı en zorlu koşullar altında bile koruyabilecek güçte. Üstelik IP68 sertifikalı toza ve suya dayanıklılık özelliği ile herhangi bir macerada dahi güven veriyor.

Gelişmiş kamera sistemi, 50 MP mega boyutta megapiksellerle donatılan Galaxy S24 serisi, yüksek çözünürlüklü göz alıcı fotoğraflar çekme fırsatı sunuyor. AI destekli zoom özellikleri sayesinde, kullanıcılar her anı detaylı bir şekilde yakalayabiliyor, harekete daha yakınlaşıp ayrıntıları kayıt altına alabiliyorlar.

Pil ömrü konusunda da Galaxy S24 serisi, tüm gün süren bir kullanım vaat ediyor. Akıllı pil yönetimi özellikleri ile donatılan bu cihazlar, kullanım süresini maksimize ederek kullanıcıların gün içinde şarj derdi olmadan akıllı telefonlarını kullanabilmelerini sağlıyor.

Ekran teknolojisi açısından, Galaxy S24 serisinin ekranları, bugüne kadarki en parlak ve duyarlı mobil ekranları olarak öne çıkıyor. Yüksek çözünürlüklü Dynamic AMOLED 2X ekranlar, canlı renkler ve kontrastlar sunarak görsel deneyimi üst seviyeye taşıyor. Vision Booster teknolojisi ile optimum renk ve kontrast sağlanırken, 2600 nit’e kadar çıkabilen ekran parlaklığı ile dış mekanlarda bile net bir görüntüleme imkanı sunuluyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER