Fırsatlar

Galaxy S23 Ultra, Amazon indirimiyle birlikte 3.000 TL’lik avantajla satılıyor

galaxy s23 ultra

Galaxy S23 Ultra, sahip olduğu üst sınıf özellikler ve Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisi sayesinde 2024 yılında da yüksek bir performans sunmayı sürdürüyor. Galaxy S24 Serisi yerine bu modeli tercih ederek fiyat tarafında avantajlı olmak isteyenlerin ilgisini çekecek bir fırsat Amazon’da. Amazon, bu telefonu yüzde 2’lik bir indirimle 46.999 TL’ye satıyor.

Samsung Shop Online’a baktığımızda, 256 GB kapasiteli aynı ürünün fiyatının 49.999 TL olduğunu görüyoruz. Amazon’un indirimiyle birlikte değerlendirdiğimizde, 3.000 TL’lik bir fiyat avantajı ortaya çıkmış oluyor.

Samsung Galaxy S23 Ultra özellikleri

Galaxy S23 Ultra, gece çekimleri için geliştirilmiş düşük ışık teknolojisi ve güçlü kamera sensörü sayesinde gün batımından şafağa kadar net fotoğraflar ve videolar çekebilme olanağı sunuyor. Kamera lensi, parlaklığı azaltarak daha net görüntüler elde etmeye yardımcı oluyor. Qualcomm’un en gelişmiş işlemcisiyle donatılmış olan bu telefon, oyun ve video izleme gibi yoğun işlemler sırasında bile pil tüketimini optimize ediyor.

Galaxy S23 Ultra, çevre dostu bir yaklaşımla tasarlandı. Geri dönüştürülmüş malzemelerden üretilen telefon, hem cihazda kullanılan cam ve PET filmde hem de kutusunun yapısında bu anlayışı benimsiyor. S-Pen yuvası içinde bulunan S-Pen iç kapağı ve geri dönüştürülmüş kağıttan yapılmış kutusu, çevreye duyarlı bir yaklaşımı temsil ediyor.

Samsung’un Expert RAW özelliği sayesinde 50 MP çözünürlükte çekimler yaparken, astrophoto modu ve çoklu pozlama gibi özelliklerle de yaratıcı fotoğrafçılığa kapı aralanıyor. Expert RAW uygulaması, Galaxy Store’dan indirilebiliyor ve S23 serisi başta olmak üzere birçok Galaxy modelini destekliyor.

Dynamic AMOLED 2X ekran, 120 Hz yenileme hızı ile net ve renkli görüntüler sunarken, aksiyonu akıcı hale getiren ve pil tasarrufu sağlayan bir deneyim sunuyor. 1750 nit parlaklık ve 3.000.000:1 kontrast oranı ile ekrandaki detaylar her koşulda belirgin hale geliyor.

Uzun ömürlü 5000 mAh pili ile Galaxy S23 Ultra, oyun oynama ve video izleme gibi yoğun kullanımda dahi enerjiyi optimize ediyor. Böylece kullanıcılar, aksiyon başlamadan önce pilin tükenmesinden endişe etmeden gece geç saatlere kadar eğlencenin tadını çıkarabiliyor.

Galaxy S23 Ultra, Note serisinden miras kalan S Pen özelliği ile kullanıcıların not defterine ihtiyaç duymadan dijital notlar almasına olanak sağlıyor. Ayrıca, telefon ve diğer cihazlar arasında kolayca veri aktarımını sağlayan Çoklu Görev ve Çoklu Kontrol özelliği ile çalışma verimliliğini en üst düzeye çıkarıyor.

Teknoblog'un satış ortaklıkları vardır. Bunlar, editoryal içeriği etkilemez, ancak Teknoblog, satış ortaklığı bağlantıları üzerinden satın alınan ürünler için komisyon kazanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER