Teknoloji

Kılıf sızıntısı Galaxy S23 serisiyle ilgili önemli bir ipucu veriyor

galaxy s23
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un amiral gemilerinden biri olan Galaxy S ailesinde Ultra modelin gelişiyle birlikte tasarım konusunda ikili bir yol tercih edilmişti. Ancak Galaxy S23 serisiyle birlikte bu durum değişecek gibi görünüyor.

Ünlü duyumcu Ice Universe S23, S23 Plus ve S23 Ultra için hazırlanan kılıfların görsellerini paylaştı. Bu görseller, S23 ve S23 Pro’da da Ultra modelle aynı kamera tasarımının tercih edildiğini gösteriyor. Bu tasarımın S22 Ultra’nın kamera tasarımıyla aynı olduğunu belirtmekte fayda var.

S23 ve S23 Plus’ta (görselde bu modelin adı yanlışlıkla S23 Pro olarak yazılmış) dikey olarak sıralanmış üç kameranın olduğu ve LED flaşın da en üstteki kameranın yanına yerleştirildiği görülüyor. S23 Ultra’nın arkasında ise beş halka görülüyor. Bunlardan dördünde kameralar ve birinde de Faz Algılamalı Otomatik Odaklama ve Lazer Otomatik Odaklama sensörleri yer alıyor. S Pen’i Note serisinden miras olarak devralan S23 Ultra’nın daha keskin köşelerinin olması da göze çarpıyor.

Kılıf üreticileri genellikle yeni telefonların boyutlarını telefonlar resmiyet kazanmadan önce öğreniyor. Eğer burada da aynı durum söz konusuysa, karşımızdakilerin gerçek tasarım olduğu söylenebilir.

Samsung’un Galaxy S23 serisi telefonlarına tanıtmasına en az üç ay var gibi görünüyor. Ancak sayıları her geçen gün artan sızıntılar, S23 serisinde kullanıcıları görsel değişikliklerin beklediğini gözler önüne seriyor. Önümüzdeki dönemdeki sızıntılarla seriye dair yeni bilgilerin gelmesi sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER