Manşetler

Samsung Galaxy S23 serisi için Avrupa’da One UI 6 dağıtımı başladı

A101 8 Şubat 2024

Samsung Galaxy S23 serisi için Android 14 tabanlı One UI 6 kullanıcı arayüzünün dağıtımına başladı. Avrupalı kullanıcılardan gelen paylaşımlar, dağıtımın ilk durağının Avrupa olduğunu gösteriyor. Almanya, Fransa, İngiltere, İspanya, Polonya ve Portekiz gibi ülkelerde S23 serisinin Android 14 ile buluştuğu paylaşımlar ile anlaşılıyor. Pek çok kişi One UI 6’nın beta sürümünden geçiş yaparken, One UI 5.1’den One UI 6’ya geçenlerin 3 GB’lık bir güncelleme dosyasını indirmesi gerekiyor.

Güncelleme şu an için Avrupa dışına çıkmamış gibi görünüyor. Samsung’un geçmiş yıllardaki yaklaşımı, şirketin diğer ülkelerde One UI 6 dağıtımında fazla zaman kaybetmeyeceğini gösteriyor. Şirket geçtiğimiz yıl da Avrupa’da 24 Ekim’de S22 serisi için One UI 5 dağıtımına başlamış ve bundan yaklaşık bir hafta sonra güncellemeyi ABD’ye götürmüştü.

One UI 6’nın beta sürümü yaklaşık 2,5 ay önce kullanıcılarla buluşmuştu. Kamera ve hava durumu uygulamalarını ve araç takımlarını yenileyen kullanıcı arayüzü, hızlı ayarlar menüsünü de yeni bir görünümle sunuyor. Emojilerdeki değişiklik de Android 14 tabanlı One UI 6’nın getirdiklerinden biri.

Galaxy S23 sahipleri Yazılım Güncellemesi sekmesi üzerinden güncellemeyi yükleyebiliyor

Galaxy S23 sahipleri telefonlarının Ayarlar uygulaması içindeki Yazılım Güncellemesi bölümüne giderek One UI 6 güncellemesinin gelip gelmediğini kontrol edebiliyor. Güncellemenin görülmesi durumunda “İndir ve Yükle” seçeneği üzerinden süreç başlatılabiliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER