Manşetler

Galaxy S22 serisi Türkiye’de ön satışta, işte fiyatlar ve kampanya hediyeleri

samsung mobil

Samsung, yeni amiral gemisi akıllı telefonları Galaxy S22, S22 Plus ve S22 Ultra’yı Türkiye’de ön satışa sundu. Şirketin belirttiğine göre, 4-13 Mart tarihleri arasında devam edecek ön satış kampanyası kapsamında, kullanıcılar yeni akıllı telefonları avantajlı teklif ve hediyelerle satın alabilecekler.

4 Mart Cuma günü 00.00 itibarıyla başlayan ön satışlar, 13 Mart Pazar günü 23.59’a kadar sürecek. Kullanıcılar, shop.samsung.com.tr adresinden, zincir mağazalarda, operatörlerde ve Samsung satış noktalarında sunulan özel tekliflerden faydalanarak ön sipariş verebiliyor.

Samsung Galaxy S22 serisi Türkiye fiyatları

Galaxy S22, Phantom Black, Phantom White, Green, Pink Gold renk alternatifleri, 128 GB hafıza seçeneği ve 8 GB RAM özelliğiyle 14 bin 499 TL’den, 22+ ise Phantom Black, Phantom White, Green, Pink Gold renk alternatifleri, 128 GB ile 256 GB hafıza seçenekleri ve 8GB RAM özelliğiyle 18 bin 999 TL’den başlayan satış fiyatları ile satışa sunulacak.

Galaxy S22 Ultra ise 22 bin 999 TL’den başlayan satış fiyatıyla; Phantom Black, Phantom White, Green, Burgundy renk alternatifleri; 128GB, 256GB ve 512GB hafıza seçenekleri, 8GB ve 12GB RAM özellikleri ile satışa sunulacak.

Galaxy S22 veya S22 Plus satın alanlara Galaxy Buds 2, S22 Ultra alanlara Galaxy Watch 4 hediye

S22 ve S22+ için 4-13 Mart tarihleri arasında kampanyaya katılan Samsung mağazaları, shop.samsung.com.tr ve yetkili online satış kanalları üzerinden ön sipariş veren müşterilere Galaxy Buds2 kulaklık hediye ediliyor. S22 Ultra için ön sipariş veren kullanıcılara ise Galaxy Watch4 akıllı saat hediye olarak veriliyor. Ayrıca, hem S22 ve S22+ hem de S22 Ultra için ön sipariş veren tüm kullanıcılar, ek bir ücret ödemeden 1 yıl boyunca telefonlarını kazayla oluşacak ekran hasarlarına karşı koruma altına alan Samsung Care+ (SC+) Ekran Koruma Sigortası hediyesine de sahip oluyor. Samsung Care+, Samsung bayilerinden veya online kanallardan alınabiliyor.

S22 Ultra, S22 Plus ve S22’nin başlıca özellikleri

Samsung, Galaxy S22 Ultra’nın üst sınıf akıllı telefon kategorisinde 4nm işlemci ile bugüne kadar geliştirilen en güçlü cihaz özelliğine sahip olduğunu söylüyor. Dahili S Pen, gelişmiş Nightography ve video özellikleri, tüm gün ve ötesindeki pil ömrüyle yeni S22 Ultra, premium akıllı telefonlar için standartları yeniden belirlediğine dikkat çekiliyor. S22 Ultra ile Galaxy Note serisinin sevilen özelliklerinin yanı sıra S Pen de S serisine geldi.

Kullanıcılar, S22 Ultra ile her türlü ışıklandırma ortamında en iyi görüntüleri anında ve paylaşıma hazır şekilde yakalayabilecekler. S22 serisi cihazların hepsinde bulunan İleri Düzey Nightography özelliği, gece ortamında, ön ve arka kameralarla en canlı ve net videoları çekebilmeyi sağlıyor. S22 Ultra’da Samsung’un bugüne kadar geliştirdiği en büyük piksel sensörü olan 2,4um piksel sensör kullanılıyor.

Wi-Fi 6’dan iki kata kadar daha hızlı Wi-Fi 6E özelliği sayesinde kullanıcılar oyun oynarken internetten içerik izlerken ya da çalışırken en sık kullanılan uygulamalarda rakipsiz performansın keyfini çıkarabilecek. Tek şarjla iki güne kadar kullanım sunan güçlü pile sahip S22 Ultra, 45 W Süper Hızlı Şarj özelliğini de desteklediğinden, 10 dakikalık şarjla 50 dakika boyunca video çekimi yapabiliyor.

En iyi oyun ve izleme performansı için tasarlanan Galaxy S22 ve S22+, Dinamik AMOLED 2x ekrana sahip. Her iki ekran akıllı Vision Booster teknolojisi ile üretildi. Galaxy S22’nin 6.1 inç, S22+’nın 6,6 inç ekranları ortam ışığına göre parlaklığı ve renk kontrastını otomatik olarak ayarlayabiliyor. Ultra ve Plus’ın 45W Süper Hızlı Şarj özelliği ise şarj süresini en aza indiriyor. S22 ise 25W Hızlı Şarj özelliğine de sahip.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER