Teknoloji

Galaxy S21 FE tanıtımı için 2022 ihtimali kuvvetleniyor

galaxy s21 fe

Samsung, gelecek hafta bir Unpacked etkinliği düzenleyeceğini açıklayarak pek çok kişiyi şaşırtmıştı. Apple ve Google’ın yeni ürünlerini tanıtacağı haftada Samsung’un nasıl bir duyuru yapacağı da merak ediliyor. Akıllara gelen ilk ihtimal Galaxy S21 FE modelinin tanıtılması olsa da, son haberler farklı bir durumu gösteriyor.

S21 FE hakkındaki haberler çok uzun zamandır etrafta dolaşıyor. Akıllı telefonun çıkışının çip krizi nedeniyle birkaç kez ertelendiği söyleniyor. Bir dönem Samsung’un telefondan tamamen vazgeçtiği söylense de, daha sonrasında farklı bir durumu işaret eden haberler gün yüzüne çıkmıştı.

Genel beklenti S21 FE’nin yıl bitmeden tanıtılması yönündeydi. Ancak bir süre önce Samsung’un telefonu 2022’nin ocak ayında duyuracağı iddiası gündeme gelmişti. Şirketin S22 serisinin duyurusunu ise 2022 Mobil Dünya Kongresi’ne bırakabileceği belirtilmişti.

Yeni sızıntılar da bu iddiayı doğrular nitelikte. Pek çok duyumcu Samsung’un Galaxy S21 FE tanıtımını ocak ayına bıraktığını belirtirken, Jon Prosser daha kesin konuşarak 11 Ocak 2022 tarihini verdi. Bu da Samsung’un önümüzdeki haftaki etkinliğinde farklı bir konuya odaklanacağı beklentisini kuvvetlendiriyor. Şirketin sürprizini öğrenmek için biraz sabretmek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER