Teknoloji

Galaxy S21 FE tanıtım tarihi için yeni iddia

samsung galaxy s21 fe
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Samsung’un ağustos ayında yeni katlanabilir telefonlarıyla birlikte Galaxy S21 FE modelini de tanıtması bekleniyordu. Ancak Güney Kore kaynaklı yeni bir haber, bu telefonun tanıtımının eylül veya ekim ayında yapılabileceğini gösteriyor.

Haberde katlanabilir telefonlar Z Fold 3 ve Z Flip 3’ün tanıtımı için ortaya atılan 3 Ağustos tarihinin doğru olmadığı da belirtiliyor. Tanıtımın ağustos ayında yapılacağı söylense de, bunun için kesin bir tarih verilmiyor. Ancak S21 FE’nin bu etkinlikte gözler önüne çıkmayacağı ısrarlı bir şekilde vurgulanıyor.

S21 FE’nin üretiminin çip tedariğinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle durduğuna dair haberler de kısa süre önce gündeme gelmişti. Son haber, S21 FE’nin tanıtımının çip tasarımından bağımsız şekilde ağustos ayında yapılmayacağını gösteriyor.

Daha önceki sızıntılara göre, Samsung Galaxy S21 FE 6.4 inç 120 Hz ekranla gelecek. Akıllı telefonun kalbinde Qualcomm Snapdragon 888 işlemci bulunacak. Bu işlemciye 6 veya 8 GB RAM eşlik edecek. Dahili depolama alanı seçenekleri ise 64 ve 128 GB olacak. 32 megapiksel ön kamera taşıması beklenen telefonun arkasındaki üç kameranın detayları henüz bilinmiyor. S21 FE’ye ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 4500 mAh pilin vermesi öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER