Teknoloji

Galaxy S21 FE tanıtım tarihi için en somut sızıntı

galaxy s21 fe

Teknoloji endüstrisinde tarihler ve ilgili terimler zaman zaman kafa karıştırıcı olabiliyor. Bazen bir ürün tanıtıldıktan iki hafta sonra piyasaya çıkabiliyor. Genellikle bu ara dönem ön siparişler ve ürüne yönelik heyecanı artırmak için kullanılıyor. Samsung Galaxy S21 FE için bu noktadan sonra heyecanı ekstra artırmaya fazla gerek yok gibi görünüyor. Dolayısıyla Samsung’un tanıtımın ardından doğrudan ürünü satışa sunması mantıklı bir hamle olarak değerlendirilebilir. Yeni bir sızıntı da şirketin bu şekilde hareket edeceğini gösteriyor.

S21 FE, sızıntılar konusunda son derece renkli bir geçmişe sahip. Bir ara akıllı telefonun tamamen iptal edildiği söylense de, akıllı telefon sürpriz bir çıkış tarihiyle yeniden gündeme gelmişti. S21 FE’nin çıkış tarihi S22 serisininkine bir hayli yaklaşacak olsa da, Samsung bu telefondan vazgeçmemiş gibi görünüyor.

Ünlü duyumcu Jon Prosser’in paylaşımına göre, S21 FE 4 Ocak’ta CES 2022 kapsamında düzenlenecek Unpacked etkinliğinde gözler önüne çıkacak. Ön sipariş kampanyası uygulamayacak olan şirket, akıllı telefonu 11 Ocak’ta piyasaya sürecek. Samsung, bundan yaklaşık bir ay sonra 8 Şubat’ta da Galaxy S22 serisini tanıtacak. Aynı gün S22 serisini ön siparişe çıkaracak olan şirket, 18 Şubat’ta da telefonları piyasaya sürecek.

Galaxy S21 FE ve S22 serisi arasındaki pencere görüldüğü üzere oldukça kısa olacak. Bunun S21 FE’nin satışlarını nasıl etkileyeceği merak ediliyor. Şirketin S21 FE’yi daha cazip kılmak için telefonu beklenenden daha düşük bir fiyatla piyasaya sürebileceği belirtiliyor. Bu iddianın doğru olup olmadığını görmek için önümüzdeki yılın ilk günlerine kadar sabretmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER