Teknoloji

Galaxy S21 FE için yeniden olumlu sinyaller geldi

galaxy s21 fe

Samsung Galaxy S21 FE hakkında çıkan son haberler pek iyi değildi. Samsung’un ekim ayındaki tanıtım etkinliğini iptal etmesinin ardından telefondan tamamen vazgeçtiği öne sürülmüştü. Ancak ünlü duyumcular, S21 FE’yi bekleyenleri sevindirecek iddiaları ortaya attılar.

IceUniverse’e göre, S21 FE aralık ayının sonlarında veya ocak ayında Galaxy S22 serisiyle birlikte tanıtılacak. Roland Quandt ise Samsung’un S21 FE için standart çıkış öncesi hazırlıklarını sürdürdüğünü ve telefonun kesinlikle piyasaya çıkacağını belirtti.

Samsung bir süre önce S21 FE için hazırlanan destek sayfalarını internet sitelerinden kaldırmıştı. Ancak şirketin İngiltere sitesinde S21 FE veya başka telefonları satın alacaklara verilecek gizemli bir hediyeden bahsedildiğini görmek mümkün. Hollanda’da ise S21 FE satın alanlara dört ay YouTube Premium aboneliği hediye edileceği görülüyor.

Bütün bunlar S21 FE’nin “ölümden döndüğünü” gösteriyor. Ancak telefonun fişinin çekilip çekilmediğinin de belirsizliğini koruduğunu belirtmek gerekiyor. S21 FE’nin S22 serisiyle birlikte tanıtılması ihtimalinin de kulağa garip geldiğini söylemekte fayda var.

SamMobile’ın haberinde ise Samsung’un S22 serisinin tanıtımını erteleme ihtimalinden bahsediliyor. Ocak ayında yapılması beklenen tanıtımın şubat ayının sonuna yani 2021 Mobil Dünya Kongresi’ne ertelenebileceği belirtiliyor.

Eğer bu iddia doğruysa, Samsung Galaxy S21 FE için biraz daha hareket alanı açılmış oluyor. Ancak çip tedariğinde yaşanan sıkıntılar nedeniyle S21 FE’nin sınırlı sayıda piyasaya sürülme ihtimalinin hâlâ masada olduğunu da unutmamak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER