Teknoloji

Galaxy S20 serisi için One UI 3 beta sürümünün dağıtımı yakında başlayacak

samsung galaxy s20 ultra one ui 3 s21

Samsung’un Güney Kore’deki Beta yöneticisi, Galaxy S20 serisi için One UI 3 arayüzünün herkese açık beta sürümünün yakında dağıtıma çıkacağını duyurdu. One UI 3’ün temelinde Android 11 bulunuyor.

Güncelleme yazılımı, hâlihazırda kapalı beta formunda test ediliyor. Bu teste sadece belirli kullanıcılar katılabiliyor. Ancak yakında dileyen tüm S20, S20 Plus ve S20 Ultra sahiplerinin One UI 3’ü denemesi mümkün olacak.

One UI 3 beta sürümünü denemek isteyenlerin Samsung Members uygulaması üzerinden kayıt yaptırması gerekiyor. Beta sürümü ilk olarak Samsung’un ana vatanı Güney Kore’de dağıtıma çıkacak. Ancak kısa süre içinde Avrupa ve ABD’deki kullanıcılar için de beta sürümünün dağıtılması bekleniyor.

galaxy s20Galaxy S20 serisinden kısa bir süre sonra Note 20 ve Note 20 Ultra için de One UI 3 beta sürümünün dağıtıma çıkması öngörülüyor. One UI 3’le gelişmiş hareketle kontrol özellikleri, güçlendirilmiş gizlilik, yerleşik ekran kaydedici, akıllı ev kontrolü ve sohbet balonları gibi yenilikler sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER