Teknoloji

Samsung Galaxy S20+’ın Koreli pop yıldızına özel renk seçeneği

galaxy s20+ jennie red

Samsung Galaxy S20+ için kırmızı renk seçeneğini de ekledi. Ancak bu rengi en azından şimdilik Türkiye’de görmeyi beklememek gerekiyor. Çünkü bu renk Güney Kore’ye özel ve bir Koreli pop yıldızı için özel olarak çıkarılıyor.

Galaxy S20+ Jennie Red, şu an için sadece şirketin ana vatanı Güney Kore için çıkarıldı. Üstelik bu renk sadece burada faaliyet gösteren Korea Telecom tarafından müşterilerine satılacak.

Black Pink adlı popüler pop grubunun bir üyesi olan K-pop yıldızı Jennie Kim bu tarz iş birliklerine yabancı sayılmaz. 2019’da da makyaj ürünleri markası Hera’nın “Red Vibe” olarak adlandırılan serisinin tanıtımında rol almış ve daha sonra ürünün satışları patlamıştı. Samsung da ülkesinde bu momentumdan yararlanmak istiyor gibi görünüyor.

Samsung ve KT iş birliğiyle geliştirilen bu üründe S20 serisinin ortanca üyesi Galaxy S20+ seçilmiş ve bu özel renkle giydirilmiş. Jennie Red olarak adlandırılan bu renk, akıllı telefonun camla kaplı arka yüzünü bir hayli açık ve parlak gösteriyor. Bu renk Samsung’un daha önce duyurduğu beyaz, mavi ve gri renk seçenekleri arasına katılıyor. S20 ve S20 Ultra için bu kırmızı renk seçeneği bulunmuyor. Samsung bu yeni rengi Güney Kore dışında satmakla ilgili planlarını açıklamadı.

Samsung geçmişte de akıllı telefon serilerinin yeni renklerini zaman içinde sunuyor. Amiral gemisi Galaxy S modellerine baktığımızda, daha sonra farklı, özellikle de canlı renklerin geldiğini görmüştük. Belki, kırmızı rengi ilerleyen aylarda Türkiye’de görebiliriz.

Bu arada Samsung’un, her ne kadar Jennie Red olarak adlandırılmasa da, Aura Red olarak adlandırılacak kırmızı renkli versiyonu Avrupa’da satmaya hazırlandığı söyleniyor.

samsung galaxy buds plus jennie red

Galaxy S20+ Jennie Red modelinin yanına onunla aynı renkte Galaxy Buds+ kulaklıklar da eşlik ediyor. Bu yeni rengin parlak dokunma yüzeyi ve mat kırmızı gövdesi olacak. Aynı zamanda ona eşlik edecek parlak kasa ve silikon kulak uçlarını da göreceğiz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER