Teknoloji

Galaxy A04 Core daha güçlü işlemci ve tanıdık tasarımla gelecek

galaxy a04 core

Galaxy A04 Core, Samsung’un bu yıl çıkardığı en uygun fiyatlı telefon olarak yakında resmiyet kazanacak. Akıllı telefona ait olduğu söylenen görseller internete sızdı. Daha önce de Galaxy A04s modelinin görselleri ortaya çıkmıştı. A04s ile A04 Core arasında tasarım benzerlikleri olsa da, A04 Core’un daha sade bir cihaz olduğu bu görseller sayesinde anlaşılıyor.

A04 Core tasarımı itibarıyla selefi A03 Core’dan pek fazla uzaklaşmıyor. Akıllı telefonun arkasında tek bir kamera bulunuyor. Ekranın üstündeki çentik ise telefonun tek ön kamerasına ev sahipliği yapıyor.

Telefonun diğer özellikleri ise şu an için detaylı şekilde bilinmiyor. Ancak cihazın kalbinde Samsung’un Exynos 850 işlemcisinin bulunacağı söyleniyor. Bu işlemci bir performans canavarı olmasa da, A03 Core’un kalbindeki 28 nm Unisoc çipe göre daha fazla hız vadediyor.

galaxy a04 coreGalaxy A04s’in internete sızan benchmark testi sonuçlarında da Exynos 850 işlemci görülmüştü. Samsung’un birden fazla modelde bu işlemciyi kullanması ihtimal dahilinde olsa da, ortada bir hata olduğu da söylenebilir. Bu soruya cevap bulmak içinse biraz daha beklemek gerekiyor.

galaxy a04 coreGalaxy A04 Core için henüz fiyat ve çıkış tarihi gibi konularda somut bir bilgi gelmiş değil. Ancak sızıntıların artması duyurunun çok da uzak olmadığı şeklinde yorumlanabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER