Teknoloji

Fossil ilk sportif akıllı saati Q Control’u tanıttı

fossil q controlFossil için 2017 oldukça hareketli geçiyor. Daha önce 300 akıllı saatin duyurusunu yapan şirket, portföyüne yeni bir ürün daha ekledi. Fossil Q Control adını taşıyan yeni akıllı saat, şirketin daha önceki ürünlerinin aksine, daha belirgin bir kullanıcı grubuna ulaşmayı hedefliyor.

Q Control, Fossil’in sportif bir akıllı saat arayanlara özel olarak sunduğu ilk seçenek olma özelliğini taşıyor. Android Wear 2.0 işletim sistemini taşıyan saat, iPhone ve Android 4.3 veya üstü sürümlerin yüklü olduğu Android telefonlarla uyumlu biçimde çalışabiliyor. GPS, Strava ve Google Fit ile uyumluluk da akıllı saatin diğer özellikleri arasında bulunuyor.

Q Control’ün kalbinde Qualcomm Snapdragon Wear 2100 işlemci yer alıyor. Bu işlemciye 4 GB RAM eşlik ediyor. Akıllı saatin pili ise 24 saatlik bir kullanım süresi vadediyor.

Fossil Q Control yurt dışında 275 dolar karşılığında satılacak

Fossil Q Control, kalp atış hızı sensörü ve özel dijital saat yüzleri de barındırıyor. Q Control, bu hafta içinde hem fiziksel hem de çevrim içi mağazalarda satışa sunulacak. Akıllı saatin yurt dışındaki fiyat etiketinde 275 dolar yazacak.

İLGİLİ HABERLER