Teknoloji

Fossil’den yeni akıllı saat: Gen 6 Hybrid

fossil gen 6 hybrid

Fossil daha klasik bir görünümü ve akıllı özellikleri bir arada isteyenler için hazırladığı Hybrid serisinin en yeni modelini duyurdu. Fossil Gen 6 Hybrid adını taşıyan yeni model, diğer Gen 6 modellerinin tasarımından ilham alırken; kullanıcılara daha fazla teknolojik özellik sunuyor.

Saatin Machine ve Stella adında iki tasarımı bulunuyor. Machine’de dokulu çerçeveye sahip 45 mm bir kasa siyah, gümüş ve duman olarak adlandırılan renk seçenekleriyle sunuluyor. 40.5 mm kasalı Stella ise roze altın, gümüş ve çift-ton renk seçenekleriyle geliyor. Her iki modelde de kayışları değiştirmek mümkün. Buna ek olarak; metal, deri ve silikon kayışlar arasından seçim yapılabiliyor.

İki haftalık pil ömrü vadeden ve zamanı fiziksel olarak gösterebilen saatte uyku ve adım takibi, bildirim gösterimi, özelleştirilebilir kadran seçenekleri, kalp atış hızı ve egzersiz takibi gibi özellikler mevcut. Buna ek olarak, saat ile kandaki oksijen seviyesini ölçmek de mümkün. Yerleşik mikrofon ise Amazon Alexa desteğini beraberinde getiriyor.

fossil gen 6 hybridFossil akıllı saatlerinin yönetimi için hazırladığı akıllı telefon uygulamasını da yeniledi. Kişiselleştirme seçeneklerinin artırıldığı yeni uygulamada egzersiz verileri daha kapsamlı bir panelde gösteriliyor.

Fossil Gen 6 Hybrid 27 Haziran’da 229 dolar karşılığında satışa sunulacak. Metal kayış isteyenlerin 249 dolar ödemesi gerekecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER