Eğlence

Fortnite Yemek Savaşı moduyla eğlenceye farklı bir boyut ekliyor

fortnite yemek savasi

Epic Games, Fortnite oyuncularına kısıtlı süre boyunca tadını çıkarabilecekleri yeni bir oyun modu sunuyor. Yemek Savaşı adını taşıyan mod, 6.30 yamasıyla birlikte oyuncuların karşısına çıkıyor. Fortnite Yemek Savaşı modunda oyuncular Durr Burger ve Pizza Pit arasındaki karargâh savunma savaşında birbirlerine karşı mücadele ediyor.

Oyunda bir ekip hamburger, diğer ekipse pizza restoranını savunmaya çalışıyor. Ekipler restoranın içindeki maskot kafalarını devirerek rakiplerini yenmek için mücadele ediyor.

Yemek Savaşı modunda oyuncular birbirlerine pizza veya hamburgerlerle saldırmıyor. Yemekler takımların maskotu olarak oyuncuların karşısına çıkıyor. Hamburger takımındaki oyuncuların başları hamburger olarak değiştirilirken, pizza takımındaki oyuncuların başlarına da domates yerleştiriliyor.

Fortnite Yemek Savaşı moduyla birlikte oyunculara iki yeni silah sunuluyor. Zemin Tareti ve Son Söz Altıpatlar adını taşıyan silahlar, güncellemeyle oyuncuların karşısına çıkıyor. Buna ek olarak, altıncı sezonla sunulan özellikler de güncellemeyle iyileştiriliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER