EğlenceTeknoloji

Fortnite’a iki yeni Street Fighter karakteri geliyor

fortnite street fighter

Epic Games, Fortnite oyuncularının karşısına iki yeni Street Fighter karakterini daha çıkarıyor. Oyuna ilk olarak geçtiğimiz şubat ayında oynanabilir Ryu ve Chun-Li kostümlerini ekleyen şirket, şimdi de Cammy ve Guile’yi Fortnite’a dahil ediyor. 8 Ağustos’ta 03.00’dan itibaren bu karakterleri satın almak mümkün olacak.

Her iki kostüm de oldukça havalı görünüyor. Buna ek olarak, her iki kostüm için de iki farklı seçenek sunuluyor. Cammy Kupası’nda yarışacak olanlar, 5 Ağustos’tan itibaren Cammy kostümünü kullanabilecek.

Yeni Street Fighter karakterlerinin Fortnite için yoğun bir zamanda geldiği söylenebilir. Epic kısa bir süre önce DC Comics karakterlerinden Bloodsport’ı yeni The Suicide Squad için oyuna eklemişti. Oyun bu hafta sonu itibarıyla Ariana Grande konserine de ev sahipliği de yapacak.

Fortnite için diğer popüler kültür unsurlarıyla bu tarz işbirlikleri yapmak sıra dışı bir durum değil. Dolayısıyla önümüzdeki dönemde oyuna yeni Street Fighter karakterlerinin gelişi de sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER