Eğlence

Fortnite 6.22 güncellemesi Dehşetli Kapışma ve Baskın modlarını getiriyor

fortnite 6.22 guncellemesi

Hâlihazırda dünyanın en popüler oyunlarından biri olan Fortnite‘ta heyecan düzenli olarak yayınlanan güncellemelerle sürekli olarak canlı tutuluyor. Bu güncellemelerin en yenisi olan Fortnite 6.22 güncellemesi, Ağır Taarruz Tüfeği ile birlikte dikkat çekici iki yeni oyun içi etkinliği beraberinde getiriyor.

Fortnite’a düzenli olarak sınırlı süreli etkinlikler ekleyen Epic Games, 6.22 güncellemesi için de iki farklı oyun modu hazırladı. Bunlardan ilki oyuncuların hem haritadaki canavarlara hem de rakip takımın oyuncularına karşı mücadele ettikleri Dehşetli Kapışma modu. Bu modda oyuncular 32’şer kişilik iki takıma ayrılıyor. Nihai amaç rakip takımı mağlup etmek olsa da, bu düşünüldüğü kadar kolay olmuyor. Çünkü takımların ayrıca haritada ortaya çıkan Küp Canavarları’na karşı da dikkatli olmaları gerekiyor.

Oyuncuların yok ettikleri canavarlar silah ve eşya düşürme şansına sahip. Altın canavarlar ve canavarların çıktığı yerler yok edildiğindeyse Efsanevi türde eşyalar düşüyor. Buna ek olarak, bu modda kaynak toplama hızı ve ganimet çıkma şansının büyük oranda artırıldığına dikkat çekiliyor.

Fortnite 6.22 güncellemesi ile oyuna gelen ikinci oyun modu ise “Baskın!” adını taşıyor. Battle Royale’in hızlandırılmış bir versiyonu olarak tanımlanabilecek bu modda fırtına maçın başından itibaren daralmaya başlıyor ve çemberler arasındaki bekleme süresi de daha kısa. Bu nedenle maçlar en fazla 15 dakika sürüyor. Epic Games, bu modun süresi kısıtlı olan ve oyuna girip bir iki maç yapmak isteyen oyuncular için ideal olduğunun altını çiziyor.

Maçlar kısa süreceği için bu modda da hazine sandıklarının ve cephane kutularının çıkma ihtimali yükseltilirken, toplanan kaynak miktarı da yüzde 50 oranında artırılıyor.

Fortnite 6.22 güncellemesi ile gelen Ağır Taarruz Tüfeği yüksek hasarı verebilme kapasitesiyle dikkat çekiyor. 25 mermi alan bir şarjörü olan bu silahın Nadir, Destansı ve Efsanevi çeşitleri mevcut. Yüksek hasar miktarıyla dikkat çeken ATT?yi yer ganimetlerinden, sandıklarından, otomatlardan ve mühimmat desteklerinden elde etmek mümkün.

İLGİLİ HABERLER