Eğlence

Forspoken için bir erteleme daha

forspoken

Forspoken oyun severlerin merakla beklediği oyunlar arasında yer alıyor. Ancak yapımcı Square Enix’ten oyuncuları üzecek yeni bir haber daha geldi. Normal şartlar altında 24 Mayıs’ta çıkacak oyunun 11 Ekim’de PS5 ve PC oyuncularıyla buluşacağı açıklanmıştı. Şirketten yapılan son duyuruda ise oyunun çıkışının 24 Ocak 2023’e ertelendiği belirtildi.

Oyunun Twitter hesabı aracılığıyla yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor: “Önemli iş ortaklarımızla yaptığımız sürekli müzakerelerin sonucunda oyunun çıkışını 24 Ocak 2023’e erteleme kararı aldık. Tüm oyun unsurları tamamlanmış durumda. Son cila aşamasına geldiğimizi söyleyebiliriz.”

Bu açıklamayla birlikte Sony’nin 2022 kadrosundan önemli bir parça eksilmiş oldu. Şirketin katalogunda en büyük oyun olarak God of War: Rangarok ve The Last of Us Part I kalmış oldu.

https://twitter.com/Forspoken/status/1544675140780392453?s=20&t=vzebfgACekMpLPBL1zpfGg

Forspoken daha önce Square Enix tarafından paylaşılan bir ön izleme sürümüyle görülmüştü. Şirket yaz mevsimi sona ermeden oyun hakkında daha fazla bilgi paylaşacağının sözünü vermişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER