Teknoloji

Flash Player 11.3 ve Adobe Air 3.3 yayınlandı

adobe flash
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Adobe, Flash ve Air yazılımlarını nispeten kısa süren bir halka açık beta sürecinin ardından resmen güncelledi, yani güncellemeler tüm kullanıcıların indirilmesine sunuldu. Flash Player’ın 11.3 numaralı yeni versiyonu tam ekranda kullanım sırasında klavye üzerinden veri girişien izin veriyor ve seste yaşanması muhtemel gecikmeleri azaltıyor.

Flash Player 11.3 ile Mac ve Firefox kullanıcıları için güvenlik seviyesi daha da artırılıyor, bunun için Mac’e otomatik güncelleme desteği, Firefox’a ise sandboxing desteği getiriliyor. Ayrıca Adobe Flash Player’ın OS X Mountain Lion ile birlikte kullanıma sunulacak yazılım güvenlik sistemi Gatekeeper ile de uyumlu olacak.

Air’ın yeni versiyonu esas olarak yazılımcılara büyük avantajlar sağlıyor. Bu yazılımı kullananlar iOS 5.1 ve iPad’in Retina Ekranına uyumlu uygulamaları daha rahat şekilde tasarlayabilecek. Adobe bu yeni sürümün Android’de de daha iyi çalışacağının altını çiziyor, oyunlar veya uygulamalar arka plandayken özkaynak kullanımının daha iyi yapılacağına dikkat çekiyor. Air güncellemesi de hem Windows hem de Mac için kullanıma sunuldu.

İlgili – Adobe Blog (1)
İlgili – Adobe Blog (2)
İlgili -Flash Player

İLGİLİ HABERLER