Teknoloji

Fitbit Surge aktivite takipçisine uzun pil ömrü kazandırıyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

fitbit-surge-271014-2

Fitbit, popüler aktivite takipçilerinden birisine yayınlayacağı güncellemeyle önemli özellikler kazandırıyor. Bugünden itibaren Fitbit Surge sahiplerine dağıtılacak olan yazılım güncellemesi, kullanıcılara ”Run Cues” adını taşıyan yeni koşu özellikleri getirecek. Fitbit Surge, bundan böyle önceden belirlenmiş mesafeye ulaşıldığında koşucuları uyuracak. Koşu sırasında Fitbit Surge ekranına bakıldığında tur, mesafe ve kalp atış hızı bilgilerini görmek mümkün olacak. Buna ek olarak, Fitbit Surge’de bir zamanlayıcı ve kronometre de bulunacak.

Güncelleme, Fitbit Surge’ün pil ömrünü de uzatıyor. Fitbit Surge’ü güncellemenin ardından aktif modda 10 saat boyunca kullanmak mümkün olacak. Daha öncesinde aktif moddaki pil ömrü 5 saat civarında kalıyordu. Güncelleme, Fitbit Surge’ün yaklaşık bir haftalık genel pil ömrüne ise etkide bulunmayacak.

Fitbit Surge öncelikli olarak bir aktivite takipçisi olsa da, bazı özellikleriyle akıllı saatlerle benzerlik gösterebiliyor. Gelen arama ve mesaj bildirimleri, Fitbit Surge’ü biraz daha cazip bir cihaza dönüştürüyor.

ABD’de aktivite takip cihazı pazarının lideri konumunda olan Fitbit, geçtiğimiz çeyrekte 4.5 milyon cihaz satmayı başarmıştı.

İLGİLİ HABERLER