Teknoloji

Fitbit Flyer tanıtıldı: Tüm dijital asistanlarla uyumlu kablosuz kulaklık

Ionic ile akıllı saat pazarına giren Fitbit, başka bir ürün kategorisine daha merhaba dedi. Giyilebilir ürün üreticisi,Fitbit Flyer adını taşıyan kablosuz kulaklığını da Ionic ile birlikte duyurdu.

Fitbit’in yeni kulaklığı, Bluetooth üzerinden hem yeni akıllı saat Ionic’e, hem telefona hem de dizüstü bilgisayara bağlanabiliyor. Fitbit, tere dayanıklı olan kulaklığının yüksek ses kalitesi sunduğunun altını çiziyor. Müzik kontrolü ve çağrı yönetimi, kauçuk kordon üzerindeki mikrofondaki butonlarla yapılabiliyor.

fitbit flyer

Kulaklıkta iki farklı ses profili bulunuyor. Bu profillerden biri PowerBoost adını taşıyor. Bu modda bas ve stereo ses iyice artırılıyor. Böylelikle kullanıcılara egzersiz sırasında ekstra motivasyon sağlanması amaçlanıyor.

Siri, Google Assistant, Amazon Alexa ve Cortana ile uyumlu olması, Flyer’ın en dikkat çekici yönleri arasında yer alıyor. Kulaklık, düşük pil gibi uyarıları sesli olarak yapabiliyor.

Fitbit Flyer ekim ayında satışa sunulacak

Fitbit’in kablosuz kulaklığı, tek şarjla 6 saat müzik dinleme imkanı vadediyor. Flyer kutusundan farklı uçlar ve kanatlarla çıkacak. Bu sayede kulaklığın farklı kulaklara oturması kolaylaşacak.

Flyer’ın ABD’deki fiyat etiketinde 129.95 dolar yazacak. Kulaklık ekim ayında raflardaki yerini alacak.

İLGİLİ HABERLER