Teknoloji

Fitbit Charge 5 ve özellikleri sızan videoyla görüldü

fitbit charge 5

Fitbit Charge 5, internete sızan bir videoyla detaylı biçimde görüldü. Video sayesinde akıllı saatin bazı özellikleri konusunda fikir edinmek de mümkün oluyor. Bu özelliklerin arasında günlük hazırlık ve stres yönetimi skorları da bulunuyor. EKG çekme özelliği de olan saatin 179 dolar karşılığında satılacağı da sızıntıyla görülüyor.

Fitbit Charge 4 hâlihazırda yurt dışında 129 dolar karşılığında satılıyor. Ancak yeni versiyoda siyah-beyaz ekran yerine renkli ekran bulunuyor. Sızan videoya göre, Charge 5’te de GPS desteği de mevcut.

Yeni özellikler arasında göze çarpanlardan birisi de Günlük Hazırlık Puanı oluyor. Söz konusu özellikten faydalanmak için Fitbit Premium abonesi olmak gerekiyor. Videoya göre bu puan tarih, uyku ve kalp atış hızına göre verilecek. Örneğin bir gün önce fazla spor yaptıysanız veya iyi uyumadıysanız, ertesi gün için daha hafif bir egzersiz öneriliyor.

Apple Watch gibi saatlerde bu konsept bulunmuyor. Bunun Fitbit Charge 5’e bir avantaj sağlayacağı söylenebilir. Fitbit Premium’un da Apple’ın Fitness Plus servisine rakip olduğunu belirtmekte fayda var.

https://twitter.com/_snoopytech_/status/1429512996510912516

Fitbit Charge 5 ne zaman piyasaya çıkacak şu an için bilinmiyor. Ancak videonun sızması, telefonun çıkışının çok uzak olmadığını gösteriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER