Teknoloji

Fitbit Charge 2 ve Flex 2’ye ait tanıtım materyalleri internete sızdı

fitbit charge 2 ve flex 2Fitbit, mevcut Charge ve Flex hareket takip bilekliklerinin yeni versiyonlarını sunmak için sürdürdüğü hazırlıklarda son düzlüğe girmişe benziyor. Bilekliklerin çıkış tarihi konusunda ortada somut bir bilgi bulunmuyor. Ancak internete sızan tanıtım materyalleri, 27 Kasım tarihini işaret ediyor.

Fitbit Charge 2 ve Flex 2’ye ait olduğu söylenen tasarım materyalleri, yeni bilekliklerin nasıl görüneceğini de ortaya koyuyor. Charge 2, küçük bir OLED ekran barındıran selefinden daha büyük bir ekranla potansiyel müşterilerin karşısına çıkacak gibi gözüküyor. Charge 2’deki ekran görüntü itibarıyla akıllara Samsung’un Gear Fit serisini ve Microsoft Band’i getiriyor.

Fitbit Charge 2 PurePulse ile gelecek

Charge 2’nin kalp atış hızı sensörü konusunda da selefinin önünde olması bekleniyor. Fitbit Charge HR ile hayata geçen PurePulse teknolojisinin Charge 2’ye de entegre edileceği ve bilekliğin kayışlarının değiştirilebileceği de gelen haberler arasında yer alıyor.

Fitbit Flex 2 ise selefinin “modernleştirilmiş fitness takip cihazı” çizgisini koruyacak gibi gözüküyor. Bileklik, dört LED aracılığıyla gerekli bilgileri kullanıcılara aktarabiliyor. Charge 2’ye göre daha uygun bir fiyata sahip olması beklenen Flex 2, şirket tarafından “yüzerken kullanıma uygun” olarak niteleniyor.

Fitbit Charge 2 ve Flex 2’nin çıkış tarihi olarak 27 Kasım işaret edilirken, bilekliklerin fiyat etiketinde ne yazacağı konusunda henüz bir bilgi bulunmuyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER