Teknoloji

Fitbit Alta hem sağlıklı yaşama hem de modaya önem veriyor

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

fitbit alta

Fitbit diğer giyilebilir takip ürünlerine göre daha stil sahibi görünüme sahip yeni bir fitness takipçisinin duyurusunu gerçekleştirdi. Fitbit Alta, Fitbit serisindeki diğer ürünlere göre daha ince bir tasarımla geliyor, üstünde yer alan dar OLED ekran ter ve sıvı sıçramalarına dayanıklı paslanmaz çelik ve elastomer gövdenin içine yerleştirilmiş.

Alta, ekürileriyle aynı aktivite takip yeteneklerine sahip, çeşitli aktivitelerin kaydını gerçekleştiriyor. Kaydettiği bu verileri de SmartTrack özelliği yardımıyla daha sonra akıllı telefondaki yardımcı mobil uygulamaya aktarıyor. Uyku durumunu da ölçen ve sessiz alarm ile sahiplerini uyandırabilen Fitbit Alto, adım sayısı, katedilen mesafe, yakılan kalori miktarı ve gün içinde ayakta durulan dakikayı da, hareket etme hatırlatıcıları ve saatlik 250 adım hedefi gibi unsurlarla birlikte gösteriyor.

10 metrelik alan içindeki Akıllı telefona veya bilgisayar Bluetooth 4.0 üzerinden bağlanan bu bileklik, akıllı telefona gelen bildirimleri veya mesajları, aynı zamanda takvim uyarılarını ekranda gösteriyor. Beş saatlik pil ömrüne sahip olan bu bilekliğin şarjı iki saatte gerçekleşiyor.

Fitbit bileklik için metal, deri veya farklı renklerde bantlar sunarak Alta’nın kullanıcıların giysilerine daha iyi uyum sağlamasını mümkün kılıyor.

Fitbit Alta 130 dolarlık fiyatla ön siparişe sunuldu, mart veya nisan aylarında dağıtıma çıkacak. Özelleştirme seçenekleri arasında fiyatı 30 dolardan başlayan lastik kayış, 60 dolardan başlayan deri kayış ve 100 dolarlık paslanmaz çelik kayış var. Bu arada gelecekte Tory Burch tasarımı kayışlar da çıkacak.

İLGİLİ HABERLER