Eğlence

Final Fantasy XV’nin sürüş modu etkileyici gözüküyor

Final Fantasy serisinin en yeni oyunu Final Fantasy XV’e ilişkin detaylar şu an için sınırlı durumda. Ancak oyunun duygusal ve biraz saçma bir hikayeye sahip olacağı biliniyor. Zira oyunun ana kahramanları olarak Japon bir boyband’in (erkek müzik grubu) dört üyesi boy gösterecek. Paylaşılan son tanıtım videosu ise Final Fantasy XV’in etkileyici sürüş modunu gözler önüne seriyor.

Oyuncular arabayı kendileri kullanabiliyor veya işleri dijital bir şöföre bırakabiliyor. Sürüş esnasında ise oyuncular dört farklı kamera modu arasında seçim yapabiliyor. Olanlar birinci kişinin bakış açısından izlenebildiği gibi, “keyif sürüşü görünümü” ile boyband üyelerinin birbirleriyle olan etkileşimine şahit olunabiliyor.

Manzara görünümü oyuncuların arabayla ilerlerken mükemmel görüntülere şahit olmasını sağlarken, kuyruk görünümü daha yakınlaştırılmış bir açı sağlıyor. Genelde kılıçlarla canavarların öldürüldüğü Final Fantasy’nin geldiği bu nokta oldukça saçma gözükse de, saçmalığın Final Fantasy serisine ayrı bir güzellik kattığı gerçeğini göz ardı etmemek gerekiyor.

Final Fantasy XV’in çıkış tarihi henüz kesinlik kazanmış değil. Ancak oyunun yapımcısı Square Enix, Final Fantasy XV’in 2016’da PS4 ve Xbox One için yayınlanacağını daha önce duyurmuştu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER