EğlenceManşetler

Final Fantasy XV 30 Eylülde yayınlanacak

final fantasy xv

Uzun yıllardır devam eden bekleyiş, 2016’da nihayet sona eriyor. Final Fantasy serisinin en yeni oyunu Final Fantasy XV, 30 Eylül itibarıyla PlayStation 4 ve Xbox One sahipleriyle buluşacak. Müjdeli haberi Los Angeles’ta veren yapımcı Square Enix, serinin hayranlarının özlemini sadece oyunlarla dindirmeyecek. Bir animasyon filmi ve 5 bölümlük bir animasyon dizisi de oyuna eşlik edecek.

final fantasy xv

Final Fantasy serisinin en yeni oyunu özel versiyonlarla oyuncuların karşısına çıkacak ve bu özel versiyonlarda özel içerikler oyunculara sunulacak. Deluxe Edition olarak adlandırılan versiyonda oyunun yanı sıra Kingslagive adını taşıyan filmin Blu-ray diski, ekstra oyun içi içerikler ve diskleri saklamak için özel bir kutu bulunacak.

final fantasy xv

Ultimate Collector’s Edition adını taşıyan versiyonda ise Deluxe Edition’ın üstüne bir sanat kitabı, özel bir figür ve başka ekstralar yer alacak. Ultra-Premium şeklinde nitelenen bu versiyondan küresel çapta sadece 30 bin adet satılacak. Deluxe Edition ve Ultimate Collector’s Edition satışına Square Enix’in internet sitesi üzerinden başlanmış durumda.

Oyunun Platinum Demo olarak adlandırılan ilk demosu hem PlayStation 4 hem de Xbox One için yayınlandı. Final Fantasy hayranlarının hem yeni oyun haberi hem de yeni demolarla bir hayli mutlu olduğunu tahmin etmek ise pek zor değil. Square Enix’in Final Fantasy XV ile birlikte ekstra multimedya içeriklerini de gün yüzüne çıkartması ise bu mutluluğu artıracak gibi gözüküyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER